Zwembadbouw ging een stuk sneller dan gepland

Zwembadbouw

Zwembadbouw Onze zwembadbouw is ongeveer een maand geleden afgerond. Het eindresultaat is ongelofelijk mooi en ik ben dan ook zeer tevreden met het bedrijf wat ons hiermee heeft geholpen. Al langere tijd wilden wij graag zoiets in onze tuin, maar ook wilden wij graag verhuizen. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om eerst een nieuwe woning te zoeken en hierna onze andere droom waar te gaan maken. Een nieuw stulpje vinden ging een stuk sneller dan gepland en ons huis was ook erg vlug verkocht. Voor ik het wist sliepen wij al in onze nieuwe slaapkamer en was de gehele inrichting klaar.

Zij verzorgden onze zwembadbouw

Zwembadbouw

Toen alles klaar was, ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden rondom zwembadbouw. Mijn man en ik hadden zelf al wat voorbeelden op internet opgezocht van wat we mooi vonden. Het liefst wilden wij namelijk niet een standaard uitziend iets, dus iets laten ontwerpen was onze beste optie. Hiervoor zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Bodyfit. Toen ik een goede vriendin vertelde op wie onze keuze was gevallen, vertelde zij dat zij goede ervaringen met hen had. Ik wist van tevoren helemaal niet dat zij hun sauna door hen hadden laten bouwen, dus dat was super toevallig. Hierdoor wist ik wel zeker dat wij een goede keus hadden gemaakt.

Waar voor ons geld

Aan de start van de zwembadbouw wist niemand precies hoe lang het ging duren. Wel kregen wij een indicatie, maar er kunnen natuurlijk altijd dingen anders lopen dan je vooraf plant. Gelukkig was dit niet het geval en was alles nog een stuk eerder klaar dan wij hadden verwacht. Inmiddels zwemmen de kinderen en wij regelmatig, dus het is echt een goede aankoop geweest. Mocht jij dit nu ook graag willen, raad ik je zeker aan om contact op te nemen met deze onderneming!