Zuilen kopen doe je bij https://sierlijstenspecialist.nl/product-categorie/zuilen-typen/zuilen/

zuilen

Mijn vrouw en ik hebben afgelopen zomervakantie is een keer flink getimmerd aan ons huis. We waren dit van plan omdat we opzoek waren naar een hele andere stijl waar we ons meer thuis in zouden voelen. We zijn daarom net iets voor de zomervakantie eens de boeken ingedoken voor een nieuwe huisstijl. Zo keken we eerst in de boeken van IKEA maar van de stijl die ze daar in hanteerde werden we ook niet veel vrolijker van. Voor de verandering bij ons binnen zijn we uiteindelijk gewoon naar een woonwinkel gegaan om daar de meubels in levende lijven te zien. Bij de woonwinkel hebben we uiteindelijk een paar leuke meubels gekocht.

zuilen

Een wens van mijn vrouw

Maar we wilde ook de buitenkant van ons huis een beurt geven. Zo was het al enige tijd een wens van mijn vrouw om zuilen bij ons voor de deur te plaatsen. Omdat we daarvoor eindelijk een leuk budget hadden gespaard werd het daar eindelijk tijd voor. We zochten eventjes op het internet en na een niet al te lange tijd kwamen we bij het juiste bedrijf voor zuilen terecht. Namelijk het bedrijf https://sierlijstenspecialist.nl/product-categorie/zuilen-typen/zuilen/. Op deze site lieten we ons erg inspireren door de mooie zuilen die ze daar aanbieden. Omdat we het zo mooi vonden, namen we contact op.

zuilen

Voelen ons eindelijk thuis

Na een paar dagen kregen we al response en werden we uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij de vestiging. Bij de vestiging hebben we vervolgens de keuze gemaakt om de zuilen daar aan te schaffen. We hebben in totaal 3 zuilen weten aan te schaffen. Het bedrijf heeft ze ook nog eens geplaatst. Nu de zomervakantie voorbij is worden mijn vrouw en ik elke dag weer blij als we thuis komen. We voelen ons eindelijk thuis!