Wandtegels restpartijen

logo-fliesen

Wie op zoek is naar goedkope wandtegels moet op zoek gaan naar wandtegels restpartijen. Zo ben je tot zo een tachtig procent goedkoper uit. Dit komt door de flinke kortingen die je op wandtegels restpartijen krijgt.

Waarom noemen ze het wandtegels restpartijen?

De benaming komt doordat het precies zegt wat wandtegels restpartijen zijn. Een wandtegels verkoper haalt om de zoveel tijd nieuwe collecties binnen. Dit doet die vaak als de andere collectie bijna op is of verouderd is. Wat er nog over is van de oorspronkelijke collectie is de rest van de tegels. Vandaar ook wandtegels restpartijen. Het zijn partijen van resten. Je snapt het denk ik al.

Paar honderd wandtegels

Het gaat dan meestal om een paar honderd wandtegels dat nog over zijn. Het kan ook meer of minder zijn. Het ligt er net aan wat er nog over is van de vorige collectie. De wandtegels restpartijen zijn dan ook absoluut niet beschadigd en hebben ook geen andere mankementen. Het enige verschil is dat het uit een oude collectie komt en dat je voor wandtegels restpartijen flink minder betaald. De kortingen beginnen al rond de dertig procent en lopen op tot zo een tachtig procent. Ze moeten namelijk gewoon verkocht worden om ruimte te maken in de winkel.