Wandafwerking van tegenwoordig

lambrisering

Misschien herken je het wel van vroeger, wanden werden afgewerkt met een lambrisering van ruim een meter hoog van hout en daarboven werd vaak behang gebruikt. Deze manier van afwerken is na jaren weer helemaal terug, en uit te voeren met verschillende soorten materialen en stijlen. Niet alleen hout wordt ervoor gebruikt, maar ook zelfklevende tegels zijn er perfect voor of gewoon verf. Eigenlijk kun je gebruiken wat je wilt bij een lambrisering, aan te passen aan je interieur. Wanneer je inspiratie op wilt doen voor de afwerking, kijk dan op de website van aydodeco.nl. 

lambrisering

Kant en klare panelen

Zit je te denken om ook een lambrisering te maken op de wanden van je woning, is het handig als je er niet te veel werk aan hebt. Met de kant en klare panelen van Aydo Deco heb je geen werk om de panelen op maat te maken, de panelen zijn namelijk al op hoogte en breedte zodat je deze alleen maar hoeft te bevestigen. De panelen zijn er in verschillende uitvoeringen, ook panelen met een beton of natuursteen look kun je in de webshop kopen. Op deze manier kun je altijd een lambrisering gebruiken, of je nu een moderne of klassieke inrichting in je woning hebt. 

Betere isolatiewaarden

Wanneer je een oude woning hebt kun je een lambrisering ook gebruiken om te isoleren, er zijn namelijk panelen op de markt die al direct geïsoleerd zijn. De ouderwetse panelen zijn in een compleet nieuw jasje gestoken, zodat je toch een prachtige wandafwerking hebt in je woning. Zowel geschikt voor nieuwbouwwoningen, als klassieke woningen uit de jaren ‘30. Naast de kant en klare panelen kun je natuurlijk ook zelf een leuke afwerking maken, hierbij is het combineren met verschillende materialen een goede optie. Bij aydodeco.nl vind je verschillende mogelijkheden.