Verkoopstyling Amsterdam ingeschakeld

Verkoopstyling Amsterdam ingeschakeld nadat we het maar niet voor mekaar hebben gekregen om onze woning te verkopen. Ons huis staat op dit moment al meer dan een half jaar te koop en daar baal ik enorm van. Niks is leuker om de woning zo snel mogelijk te verkopen zodat ook wij weer verder kunnen toch? Zodoende heb ik ervoor gekozen om tips te gebruiken wat ik op het internet had gezien. Dit leidde mij dan ook naar de website van Your house Styling. Uiteindelijk was het dan ook duidelijk om hun in te huren zodat ze onze woning kunnen aanpakken en het aantrekkelijker maken.  Op zich is het stylen van je woning vrij gemakkelijk, echter heb ik van alles geprobeerd maar in mijn geval heeft het niet mogen helpen.

1418145394

Hun ingehuurd

Door een afspraak te maken bij hun werd het voor mij duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Het feit dat zij onze woning aan kunnen pakken is een overtuiging in de hoop dat het huis sneller verkocht wordt. Zo hebben ze vorige week bij ons het huis aangepakt en zelfs ik vond het onwijs leuk staan! De woning opnieuw in de verkoop gezet met de nieuwe foto’s in de hoop een verkoop hieruit te krijgen. Verkoopstyling Amsterdam heeft onze woning zo goed opgeknapt waardoor we volgende week drie bezichtigingen hebben! Ik hoop dan ook van harte dat we hier een verkoop uit gaan halen, ook wij kunnen  dan verder kijken.