Tuinidee is de beste!

logo_zwemvijver_4

Binnenkort gaan wij verhuizen naar het mooie Amsterdam. Niet in Amsterdam, maar net er buiten. Wij willen namelijk nog wel een tuin hebben waar wij elk weekend van kunnen genieten. Het hele huis is dan ook al volledig ingericht en alle meubels zijn geplaatst. Het enige project dat nog afgemaakt moet worden is de tuin. Zelf hebben wij geen goed beeld kunnen krijgen hoe de tuin eruit gaat zien. Daarom hebben wij Tuinidee ingeschakeld.

Tuinidee1-img_1417-002

Tuinidee hebben wij gevonden op het internet en hebben goede vrienden van ons dit bedrijf aangeraden. Wij waren namelijk opzoek naar een bedrijf dat ons kon helpen met het herinrichten en opnieuw ontwerpen van de tuin. Hier was dan ook duidelijk een specialist voor nodig, omdat wij hier zelf niet veel verstand hadden. Uiteindelijk kwamen wij bij dit geweldige bedrijf uit. Om de mogelijkheden te bespreken hebben wij contact met hen gehad.

Contactblad_duurzaam

Het contact met het bedrijf verliep soepel. De medewerkers wisten duidelijk waar zij het over hadden en konden netjes met de klant omgaan. Het is fijn om te weten dat er mensen zijn die de klant op nummer een zetten en goed luisteren. De ideeën over de telefoon waren zeer interessant en heb ik besloten om een vervolgafspraak in te plannen, zodat wij de plannen kunnen bespreken. Zonder dit bedrijf wist ik niet wat ik zou moeten doen. Zij hebben mij enorm goed geholpen en weten als geen ander om het beste resultaat te leveren.