Terrastegels uitgelicht: De Mustang Black

Wij begrijpen de rol van de juiste terrastegel binnen uw droomtuin.  Vandaar dat wij wekelijks een specifieke tegel / tegelserie uit ons assortiment ‘pikken’ waar we vervolgens iets meer over vertellen. Dit keer een ‘echte’ natuursteen terrastegel, de Mustang Black, een prachtige leistenen tegel met die donkere antraciete kleur en subtiele ‘harde’ tekeningen. Natuurlijk kunt u ons volledige assortiment ook op onze website vinden; Tegelmegashop.nl; Natuursteen terrastegels voor de beste prijs! Onderstaand vertellen we u wat meer over de Mustang black leisteen terrastegel.

De Mustang Black

De Mustang Black, de naam is al stoer en robuust en dit past perfect bij deze ‘stoere’ terrastegel. De Mustang Black is een terrastegel van leisteen die met haar donkere kleur, harde tekeningen en breukruwe oppervlakte bewerking garant staat voor een stoer, modern en levendig terras. Even de technische specificaties op een rijtje: De Mustang Black is een vloertegel van 25 mm dik, vervaardigd uit leisteen in Brazilië, de kleur is antraciet, de oppervlakte bewerking is breukruw, de tegel is vorstbestendig, gerectificeerd en van 1e keus kwaliteit. Daarnaast is deze bijzondere terrastegel verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, waaronder 50×50, 60×60, 40×80, 80×80, 90×60 en zelfs 100×100 voor een super strakke look! Deze tegel is bij Tegelmegashop.nl verkrijgbaar in alle bovenstaande afmetingen en dan natuurlijk voor de beste online prijs. Maar de Mustang Black is uieraard niet de enige mooie ‘echte’ terrastegel van natuursteen. Op tegelmegashop.nl vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie terrastegels van natuursteen, waarbij u naast leisteen ook graniet, hardsteen, marmer en travertin tegels kunt vinden. Allemaal van 1e keus topkwaliteit voor de beste (online prijs).

Wilt u meer weten of eens rustig door ons assortiment bladeren, neem dan een kijkje op onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Roermond (nabij het retailcenter). U bent van harte welkom en onze medewerkers kunnen u meteen adviseren over het optimaal onderhouden van uw natuursteen terras!