Speelgras is een aanrader

Speelgras is een slimme keuze om kinderen veilig op te laten spelen. Je kent het vast wel dat er veel grasvelden zijn waar je opeens in een prikkel staat. Dit komt omdat er altijd wel onkruid doorgroeit en met kunstgras heb je hier beslist geen last van. Omdat ik in mijn tuin sinds kort mijn gazon heb laten voorzien van speelgras, ben ik erg tevreden over mijn beslissing. Dit bracht mij op het idee om deze aanrader te delen op dit blog. Want sinds ik hier mijn tuin mee heb weten te verfraaien. Kan mijn dochtertje lekker en ongestoord spelen. En ik heb totaal geen omkijken meer naar het onderhoud.

Speelgras

Speelgras dat niet slijt

Dankzij het speelgras dat in mijn tuin ligt. Heb ik ook niet meer het probleem dat het gras slijt. Wanneer er meerder kinderen komen spelen en er wordt bijvoorbeeld gevoetbald. Dan hoef ik niet bang te zijn dat de pollen mij om de oren vliegen. Dit geldt overigens ook voor als ik een zwembadje wil opzetten op het gras. Voorheen was het gras dat onder het badje vandaan kwam al binnen enkele dagen dood. Vervolgens zat ik dan met een grote gele plek in de tuin. Nu is mijn tuin mooi en blijft ook mooi omdat dit nu wel tegen geen stootje kan. 

Ik raad je aan om zelf eens een kijkje te nemen op de website om te zien wat ik bedoel. Of je nu kiest voor kunstgras in je tuin, balkon of op een speelveld. Ik weet zeker dat je, net als ik, erg tevreden zal zijn. Het gras blijft mooi en je spaart je de moeite en tijd met maaien. Topkunstgras.nl levert een uitstekende kwaliteit. Zij verzorgen dit hele karwei van a tot z en laten jou achter met een verbluffend eindresultaat.

Gras