Slotenmakers politiekeurmerk

Veel mensen weten niet dat de slotenmakers in Den Haag ook een politiekeurmerk kunnen krijgen. Het is officieel Het politiekeurmerk veilig wonen Den Haag en het wordt aan slotenmakers gegeven die aan strenge eisen voldoen.

Het is de politie die bepaald wat de eisen zijn dat aan de slotenmaker Den Haag en de materialen dat gebruikt worden gesteld worden. Een slot heeft zo ook zijn eigen politiekeurmerk en de sticker mag alleen bij zo een slot geplaatst worden. Als je bijvoorbeeld op de deur van een woning de sticker van het politiekeurmerk ziet betekent dit dat het slot aan de strenge voorwaarden voldoet. Dit is dan ook gelijk een waarschuwing aan criminelen.

Een slot dat aan de strenge eisen van het politiekeurmerk voldoet kan namelijk niet zomaar omzeilt of open geforceerd worden. Criminelen slaan daarom ook woningen met het politiekeurmerk over omdat ze weten dat het moeilijk wordt. De kans dat ze gepakt worden gaat omhoog en deze risico nemen ze niet.

Als je wil dat je woning veilig is kun je gebruik maken van de diensten van een slotenmaker Den Haag dat over het politiekeurmerk veilig wonen beschikt. Zo ben je zeker van de kwaliteit van het werk en weet je ook dat de slotenmaker aan de strenge eisen voldaan heeft.