Refurbishedkantoormeubelen online zoeken

Goedkoper

Een Refurbishedkantoormeubelen is goedkoper dan een nieuw kantoormeubilair. Maar een refurbished product is wel eerder al gebruikt, maar het product wordt vervolgens wel helemaal vernieuwd en gebruiksklaar gemaakt.

Garantie

Bij een refurbished product krijg je garantie bij je aankoop van je product.

Er zijn meerdere factoren die de termijn van de garantie kunnen beïnvloeden, maar als je een tweedehands product aanschaft, krijg je geen garantie erbij. Als na de aankoop iets mis of stuk gaat, dan ben jezelf verantwoordelijk voor de schade. Dan maakt het niet uit of je zelf verantwoordelijk bent voor de schade of mankement die ontstaat. Je moet het dan zelf oplossen.

Duurzaam

Als je een refurbished product aanschaft, zorg je ervoor dat de aarde als ware minder vervuilt. Want het hele proces om het product te produceren hoeft dan niet meer voor jou. Je maakt dan gebruik van de producten die nog goed werken en helemaal opgeknapt zijn. Hierdoor zorg je ervoor dat een product langer meegaat en zorg je ervoor dat de aarde minder vervuild wordt, omdat je een product gebruikt die al geproduceerd is.

Bedenktijd

Bij een tweedehands product zul je niet mogelijkheid krijgen om het gekochte product later weer in te leveren. Maar bij een refurbished product kan dat wel. Je krijgt 14 dagen bedenktijd. Hierdoor heb je genoeg tijd om het product uit te testen. Als het je bevalt kan je dan de keuze nemen om het te behouden of terugsturen. Als je het product terugstuurt kan je een vervangende product of geld terugkrijgen.

Controle voor verkoop

De Refurbishedkantoormeubelen worden altijd helemaal opgeknapt en gecontroleerd. Hierdoor wordt de kans erg klein voor een miskoop. Bij een refurbished product is de koper beter beschermt voor een miskoop dan bij een tweedehands product.