Philips inbouwspots kopen voor elegant interieur

philips inbouwspots

Met Philips inbouwspots zorg je voor elegante en moderne verlichting in je huis die tegelijkertijd weinig ruimte inneemt. Bovendien weet je met Philips inbouwspots zeker dat je goed zit met lampjes van Philips, zodat je nooit hoeft te twijfelen aan de kwaliteit en combinatie van je verlichting. Philips inbouwspots vind je op deze webshop. Ook andere benodigdheden voor verlichting kun je op de webshop vinden. Bestel voor een minimum van vijftig euro en je bestelling wordt bovendien gratis verzonden. 

philips inbouwspots

Variatie in de inbouwspots

Philips inbouwspots zijn er in verschillende varianten. Er zijn zwarte, witte en zilverkleurige randen voor de Philips inbouwspots. Je kunt kiezen of je wil dat je Philips inbouwspots kantelbaar zijn en of ze wel of niet dimbaar zijn. Er zijn verschillende diameters voor de inbouwspots, maar je kunt ook kiezen voor een vierkant model. Op de webshop vind je enkel de lichtkleur 2700K. Dit is warm licht. In de Philips inbouwspots gaan spots met een GU10 fitting. Dit geldt voor alle Philips inbouwspots op de site. 

Wat zegt de IP van de spots

Philips inbouwspots hebben een IP-waarde van 20 of 44. IP-44 betekent dat de spots spatwaterdicht zijn en prima in badkamers gebruikt worden. De hoogste IP-waarde voor de meeste lampen is 65, dat vind je niet in deze Philips inbouwspots. IP-20 houdt in dat de inbouwspots stofdicht zijn. Deze kun je beter niet in vochtige ruimtes gebruiken als je ook de optie hebt voor IP-44. De Philips inbouwspots worden per stuk verkocht, maar ook in sets van 3 of 5. Wat je ook zoekt, misschien vind je op de website jouw ideale Philips inbouwspots.