Overal de goede verlichting

Direct lampen

Verlichting bepaald voor een groot de sfeer in huis, met de verkeerde verlichting heb je of geen sfeer of de verkeerde sfeer. Te fel licht in de woonkamer maakt het er niet gezelliger op, maar heb je te weinig licht is het weer te donker. Direct lampen heeft voor iedere kamer, de goede verlichting. Dit kan een hanglamp zijn, een vloerlamp of een spotje. Modern, klassiek of trendy, alle soorten en maten om niet alleen de verlichting te hebben die je wenst. Ook het model en de soort lamp is natuurlijk belangrijk in je huis.

Direct lampen

Soorten en maten verlichting

Tegenwoordig zit je niet vast aan een bepaald soort verlichting, het is aan jezelf om te bepalen wat je mooi vindt en wat functioneel is. Voor de kinderkamer zijn er speciale lampen beschikbaar in het assortiment van Direct lampen, want ook kinderen moeten leuke en goede verlichting hebben voor in de kamer. Voor iedere kamer hebben zij de verlichting die je nodig hebt, voor de slaapkamer neem je natuurlijk geen felle verlichting maar bedlampen om de romantische sfeer te verhogen. Ook duurzaamheid is bij verlichting natuurlijk van groot belang, met de LED verlichting heb je niet alleen goede verlichting. Ook het milieu wordt aan gedacht.

Direct lampen

Modellen

 In het assortiment van Direct lampen vind je precies waar je naar op zoek bent. Van stoer tot mooie slanke modellen verlichting, in iedere kleur en maat. Voor iedere ruimte, van de kinderkamer tot de keuken. Wat voor soort verlichting je ook wilt, zij hebben het in het assortiment. Probeer te combineren met verschillende stijlen, een trendy inrichting kun je prima afmaken met een mooie klassieke hanglamp. Maar een robuuste industriële lamp misstaat natuurlijk ook niet. Houd je meer van strak dan bieden LED spotjes uitkomst, hierbij heb je een strak uiterlijk en toch voldoende verlichting in je kamer.