Ondergoed van ten Cate

Ondergoed

Ondergoed is niet meer weg te denken uit deze samenleving en al helemaal niet van het merk ten Cate. Als klein kind kan ik mij nog goed herinneren dat ik met mijn moeder naar deze winkel ging. Vaak moest ik dan wachten tot mijn moeder klaar was met haar inkopen. Wat ik mij nog goed kan herinneren waren de aardige dames, die heel erg behulpzaam mijn moeder hielpen. Een winkel waar tot op de dag van vandaag nog steeds deze mode wordt verkocht.

Ondergoed

Ondergoed voor het hele gezin

Nu zijn wij meer dan 30 jaar verder en ben ik al een volwassen vrouw. Mijn moeder is al aardig in de 80 en nog steeds een groot fan van dit geweldige merk van onderkleding. Vaak ga ik samen met haar weer op zoek naar nieuwe modellen en die zijn er genoeg. Want in de jaren dat dit merk bestaat, al vanaf 1952, hebben de makers niet stil gezeten. Het assortiment is dan ook enorm gegroeid. Zowel dames, heren maar ook kinderen kunnen hier goed slagen.

Alle kleding die je van dit merk kan kopen is gemaakt van zeer goed materiaal en heeft een perfecte pasvorm. Het zorgt ervoor dat jij geen hinder ondervindt van knellende kleding, want dat is alles behalve prettig. Deze kleding is tegenwoordig in veel winkels te koop, maar ook online bestaat de mogelijkheid om dit te bestellen.