Nieuwe kozijnen in Wijchen gekocht

Mijn zoektocht naar kozijnen Wijchen en omstreken is met succes verlopen! Nadat wij onze woning hadden gekocht, hebben wij er specifiek voor gekozen om te gaan verbouwen. Aangezien er toch nog geen meubels in huis stonden, hoefde wij ons hier ook niet druk om te maken.

kozijnen Wijchen

Het eerste wat wij zagen waren de ramen die er niet meer uitzien. Als ik je vertel dat deze ramen uit de jaren zestig komen, dan zul je het nog geloven ook. Hier wilde ik graag verandering in zien te vinden en heb ervoor gekozen om dit op het internet te gaan zoeken.

Goede service zoals je het graag ziet

Uiteindelijk ben ik dankzij het zoeken naar kozijnen in Wijchen terecht gekomen op de website van timmerbedrijfdevalk.nl. Een duidelijke website waar je alle informatie op kunt vinden. De kosten zie je natuurlijk nog niet aangezien ieder kozijn een andere afmeting heeft. Toch kan ik je garanderen dat je bij dit bedrijf aan de lage kant blijft qua de kosten. Ik heb er vervolgens voor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Zo kon ik al mijn vragen stellen om dit beantwoord te krijgen. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft mij zeer goed te woord gestaan. Alle vragen werden beantwoord en hierdoor heb ik ervoor gekozen om klant te worden bij dit bedrijf. In een mum van tijd werd alles geregeld en de montage verliep onwijs soepel. Zeer zeker een aanrader!

kozijnen Wijchen