Moeilijkheden met een nieuw interieur

Kleuren moeten goed bij elkaar passen. Beton cire kleuren zijn de standaard. Elke mogelijke ruimte in je woning moet gevuld zijn met iets nuttigs of decoratiefs, anders ben je niet bezig. Tussen alle tips voor het inrichten van je woning en het bedenken van een interieur is het makkelijk om alle hoop te verliezen. Daarom voelen mensen zich ook gedemotiveerd bij het bedenken van een interieur en kan het erg makkelijk zijn om het op te geven en simpelweg terug te gaan naar het interieur dat je al recyclet sinds je op jezelf woont. Er zijn echter manieren om het systeem te verslaan. Hier hebben we wat tips.

Ga vooral aan de slag

Misschien heb je al een idee voor een betonlook verf die je wilt gebruiken voor je badkamer. Of wellicht is het mogelijk dat je in de tweedehandswinkel een perfecte stoel zat, die ouderwets en modern met elkaar weet te mengen en zo een prachtige uitstraling zou geven in de rest van je beeld van een nieuw interieur. In dat geval is het vooral belangrijk om snel aan de gang te gaan. Ideeën kunnen verloren gaan in de tijd en in het geheugen en zo niet meer makkelijk op te graven zijn. Als je een perfecte manier hebt bedacht om je kalkverf te combineren met een nieuwe vloer, moet je daar snel iets mee doen voordat het te laat is.

Laat niemand je betwisten

In de film die je eigen leven is, speel jij de hoofdrol. Het is daarom absoluut niet toegestaan om je mening in twijfel te laten trekken door andere mensen. Niet je moeder, niet je buren, niet je hond, absoluut niemand. Jij bepaalt welke stoel je in de woonkamer zet. Niet je moeder, niet je buren, alleen jij. Kies er dus voor om de badkamer met foeilelijke kleuren te combineren en ook nog eens aan te vullen met een compleet afwijkende badmat. Wanneer het draait om keuzes in het leven hebben we er al veel te weinig, dus schrijf je eigen leven en maak je eigen interieur, want niemand heeft meer verstand van jou dan jij.