Keuken Zevenaar beschikt over de mooiste keukens van de regio!

Keuken en Keukens

Onlangs hebben wij een nieuwe keuken van het bedrijf Keuken Zevenaar laten plaatsen in ons huis. Zo was het echt noodzakelijk om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Dit omdat de oudere keuken simpelweg niet meer stabiel was. Alle deurtjes hingen bijvoorbeeld scheef, de deuren kraakte en de verf viel er zowat van af. Mijn man kwam eerst nog met het voorstel om de deuren opnieuw te verven en de schroefjes te vervangen. Na overlegde keurde we dit idee beiden af, want het ging niet alleen om de verf en schroefjes maar ook om de stijl van de keuken. We wilden gewoon een nieuwe keuken met alles er op en eraan. Ook leek zo’n keukeneiland ons wel wat.

Keuken en Keukens

Internet leverde meer resultaten op

Omdat we een nieuwe keuken wilden, moesten we natuurlijk wel een goed bedrijf hiervoor hebben. We gingen daarom langs bij de Keukengigant. Hier hadden ze een paar mooie keukens alleen waren ze voor ons niet bevredigend genoeg. We deden wel wat nuttige informatie over keukens op bij de Keukengigant. Toch besloten we om niet meer terug te keren bij deze zaak. Omdat er in onze buurt niet veel andere bedrijven makkelijk waren te vinden, besloten we thuis wat te gaan zoeken op het internet. En met succes, zo vonden we het bedrijf Keuken Zevenaar. Hier hebben we vervolgens prachtige keukens gezien. Keukens die écht aan al onze eisen voldeden. We namen daarom contact op met Keuken Zevenaar.

Keuken en Keukens

Keuken nog mooier dan verwacht!

Na een paar dagen hadden we al een afspraak met Keuken Zevenaar geregeld. We gingen bij hun langs op locatie en bekeken wat voorbeelden. De materialen van de keuken zagen er in het echt nog mooier uit. Omdat we niet te lang meer wilden wachten met het kopen van de keuken, besloten we er een te nemen. Eentje met een grijze tint en een mooi en handig eiland. 2 weken later was de keuken geplaatst in ons huis. De klussers van Keuken Zevenaar hebben hun werk prima gedaan. De keuken is ook nog eens mooier dan we verwacht hadden. We voelen ons er helemaal thuis in!