Kasten op maat voor een goede prijs

kasten op maat

Kasten op maat, dit heb ik laten maken bij de firma Rob Brandt Design. Mijn vrouw en ik zijn net verhuist naar een grotere woning. Wij hebben het erg naar ons zin gehad in ons oude appartement maar wij krijgen gezinsuitbreiding en daarom willen wij een grotere woning met een tuin. Inmiddels hebben wij een prachtig huis weten te bemachtigen maar onze oude meubels vallen totaal in het  “niet” in onze nieuwe woning. Daarbij is de stijl van de oude meubels erg ouderwets en daarom hebben wij besloten om ook onze meubels te vernieuwen. 

Hiervoor ben ik mij eens op het internet gaan oriënteren en als snel kwam ik uit op deze website waar je kasten op maat kan laten maken. Dit is echt ideaal!

kasten op maat

Kasten op maat is dé oplossing

Toen ik had ontdekt dat je hier kasten op maat kunt laten maken van diverse houtsoorten. Ben ik samen met mijn vrouw eens naar de winkel in Arnhem gegaan om een betere impressie te krijgen van de stijlen. Er was ontzettend veel mogelijk en al snel hadden mijn vrouw en ik een aantal favorieten. 

Wij zijn netjes geholpen door de eigenaar van dit bedrijf die ook zelf de meubels maakt. Samen hebben wij een concept gemaakt en al snel kon het echte werk van start gaan. In die tussentijd hebben wij in ons nieuwe huis nog een aantal klusjes kunnen doen en toen het meubel klaar was, is deze bij ons thuis op de plaats van bestemming neergezet. Wat een vakwerk zeg! De kast sluit precies aan bij het einden van de muur waardoor het meubel een soort wand lijkt. Hier gaan wij zolang als wij hier wonen erg veel plezier van hebben. Dit is namelijk een echte eyecatcher. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website.

kasten op maat