Je tuin opknappen met Batavia tools

Wil je jouw tuin opnieuw inrichten, dan is het een goed idee om gebruik te maken van Batavia tools. Al het gereedschap dat je in de tuin nodig hebt, vind je terug in het assortiment van Batavia. Zo kun je met de 12 volt waterpomp je hele tuin voorzien van water, zonder dat je hier een verlengkabel voor nodig hebt. Batavia biedt daarnaast nog veel meer leuke hulpmiddelen aan die zeer handig zijn voor werkzaamheden in de tuin.

De Batavia multitool voor maatwerk opdrachten

De Batavia multitool kun je onder andere gebruiken om materiaal mee te slijpen. De multitool is voorzien van een accu van 18 volt. Die accu is overigens op wel 30 verschillende apparaten te gebruiken. Je hebt op die manier dus geen verschillende accu’s nodig voor de apparaten van Batavia. Zo bespaar je weer op je volgende aankoop! Batavia is een betaalbaar en kwalitatief merk dat je op veel plekken in Nederland kunt kopen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de reviews liegen er niet om. Deze aanbieder biedt kwalitatieve apparaten aan tegen zeer scherpe prijzen. De apparaten van Batavia zijn dan ook een goede investering als je graag in de tuin werkt.

Renoveer de tuin met behulp van de Batavia tools

De collectie Batavia tools wordt steeds groter. Zo heeft Batavia bijvoorbeeld een voegenborstel waarmee je de voegen mooi schoon kunt krijgen. De stoep kun je reinigen door middel van de Batavia hogedrukreiniger. Ook voor deze tool geldt dat je geen verlengkabels nodig hebt. In de collectie van Batavia vind je bovendien ook een bladblazer. Vooral in de herfst en de winter is het prettig als je bladeren en ander vuil weg kunt blazen. Met de bladblazer wordt het een eitje om alle bladeren weg te blazen. Ook heeft Batavia een multi borstel die je kunt gebruiken voor verschillende werkzaamheden. Daarmee is het bijvoorbeeld mogelijk om mos, zand en ander hard vuil weghalen.

De Batavia multitool is geschikt voor meerdere werkzaamheden

De Batavia multitool heb je in verschillende varianten. Zo beschikt het 18 volt model niet alleen over verschillende mogelijkheden, maar je kunt er ook het overtollige stof mee opzuigen. Het apparaat wordt natuurlijk geleverd met alle bijbehorende materialen, waaronder een zaagblad, schraapblad, schuurzool en schuurpapier. Batavia heeft bovendien een multitool van 300 watt waarmee je kunt zagen, snijden, schrapen en schuren. Ook hiermee kun je stofvrij werken dankzij de stofzuiger die in het apparaat is ingebouwd. Daarnaast krijg je een 19-delige accessoireset en koffer bij dit artikel. Zo kun je er alles mee doen!