In de keuken

De keuken is een belangrijke plek in ieder huis. De inrichting is natuurlijk van grote invloed op de sfeer die in de keuken hangt. Daarnaast is het van belang dat je gebruik kunt maken van kwalitatief hoogwaardige spullen, om het in de keuken staan zo plezierig mogelijk te maken. Af en toe indruk maken op je gasten is leuk, en naast het bereiden van heerlijke maaltijden, is een mooi servies hierbij van belang. Daarnaast zijn er altijd wel spullen te bedenken die nodig zijn in de keuken, wat het eenvoudig maakt om leuke cadeautjes te vinden tussen de keukenspullen die te vinden zijn op 12wonen.

Presentatie
Wanneer je in de keuken hard hebt gewerkt aan een heerlijk gerecht, dan is het fijn om dit mooi te presenteren. Hiervoor worden prachtige borden, schalen en ander servies aangeboden. Van grote stenen schalen met prachtige patronen, tot effen borden en leuke glazen en bekers. 12 wonen helpt je met het vinden van de juiste servies set voor iedere gelegenheid.

Van de keuken naar de tafel
Een gave naturel broodplank van massief hout ziet er als decoratie al fantastisch uit. Maar wanneer je eten en hapjes rondbrengt op de plank komt deze natuurlijk het best tot zijn recht. Op 12wonen.nl zijn verscheidene massieve brood- en snijplanken beschikbaar, waarmee je op ieder moment een goede indruk maakt op jouw gasten. Naast de broodplanken zijn er allerlei dienbladen terug te vinden bij 12wonen. Of je nou op zoek bent naar een basic dienblad van een klein formaat, of een groter en robuuster exemplaar, je vindt de verschillende exemplaren eenvoudig terug in het grote assortiment.

Kopje thee
Voor de theedrinkers is er genoeg te zien bij 12wonen. Losse theepotten en verschillende giftboxen, handig voor wanneer je een presentje zoekt voor een bevriende theeleut.
Naast alle benodigdheden voor een goede kop thee, worden ook de koffiedrinkers niet vergeten. Dus ook voor koffiemokken ben je bij 12wonen op het juiste adres.

Naborrelen
Naast allerlei handige kleine producten voor in en om de keuken, zijn er bij 12wonen ook salontafels beschikbaar. Een salontafel is onmisbaar wanneer je mensen over de vloer hebt, zodat je een plek hebt om alle hapjes en drankjes kwijt te kunnen, nadat je ze hebt gebracht op één van de dienbladen of broodplanken. Maar een salontafel komt soms nog beter van pas, als je na een lange dag een plek zoekt om je voeten op uit te strekken. De salontafels van 12wonen komen in verschillende vormen en maten, per stuk of als set die je eenvoudig over elkaar heen kunt schuiven.