Hoe hou je je vloer goed schoon

Tegenwoordig is de keuze zeer groot als het gaat om de soort vloer voor je woning. Je hebt naast traditionele vloerbedekking een hoop varianten die een totaal andere sfeer aan het geheel meegeven. Denk maar aan een vloer van hout, tegels of laminaat. Nu is dat allemaal mooi, maar de vraag is hoe zit het met het onderhoud? Hierbij wat tips van een schoonmaakbedrijf in Hilversum

Je vloer schoonhouden hoe doe je dat

Ongeacht de vloer die in je woning aanwezig is, er is in een bepaalde mate beslag gelegd op je budget, dus wil je er ook lang van kunnen genieten. Aan beschadigingen heb je niets, dus dient het onderhoud op een bepaalde manier te geschieden. Heb je laminaat in huis, dan is het voordeel daarvan dat het van nature een vuilafstotende eigenschap heeft. Dat bespaart dus flink wat schoonmaakwerk. In principe is stofzuigen meer dan voldoende om je laminaat in goede staat te houden. Wil je er toch iets meer aandacht aan besteden, af en toe dweilen is ook een optie en eventueel kun je dat doen met een speciaal laminaat schoonmaakmiddel.

Houten vloer

Een houten vloer in huis zorgt ervoor dat je schoonmaakaanpak iets anders moet zijn. Beschadigingen wil je voorkomen en ook vanwege het feit dat een houten vloer meer waarde heeft. Bezemen is een goed begin. Indien je last van vlekken hebt, kun je dat met een mild schoonmaakmiddel reinigen.Heb je een ander soort vloer of wil je de schoonmaak liever overlaten aan een professional omdat je geen tijd hebt of beschadigingen wilt voorkomen, maak dan gebruik van de diensten van Van Berkel Schoonmaakbedrijf.