De voordelen van een Duo rolgordijn

cirluna-logo

Er zijn zoveel verschillende soorten raamdecoratie, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaag zetten we een aantal voordelen op een rij die gelden voor het duo rolgordijn.

De voordelen op een rij

Allereerst heeft een duo rolgordijn bij Cirluna een standaard mooie en luxe bovenbak. Je kunt hiervoor kiezen uit vier kleuren.

Een verduisterende onderlat die nooit doorhangt. Deze wordt standaard bijgeleverd bij een duo rolgordijn.

De bedieningsketting is standaard van metaal. Nooit meer problemen met een plastic koord dat knapt! Kwaliteit is immers belangrijk.

Een sluitpunt welke exact op maat is gemaakt wordt standaard meegeleverd bij het aanschaffen van een duo rolgordijn.

Je hebt de keuze om het duo rolgordijn vanaf links of rechts te bedienen. Wil je de bediening dus aan de linkerkant of rechterkant geplaatst hebben?

Uitstraling

Cirluna hecht waarde aan een solide en stijlvolle afwerking met verschillende keuzemogelijkheden. Standaard wordende duo rolgordijnen met een gesloten bovenbak aangeboden waardoor de rol zelf niet zichtbaar is. Zowel de bovenbak als de onderdelen worden op elkaar afgestemd voor het perfecte plaatje. De ketting, bovenbak en onderlat zijn allemaal op elkaar afgestemd.

Zelf samenstellen

Het leukste van het duo rolgordijn is dat je hem helemaal zelf kunt samenstellen. Zowel de kleurkeuze als materiaalkeuze kunnen allemaal zelf gekozen worden. Hierdoor kan je het gordijn zo maken dat hij op iedere kamer perfect aansluit bij de rest van het interieur. Het is ook mogelijk om een kleurenstaaltje thuis te laten bezorgen om zo de kleur eerst in het echt te zien voordat je een beslissing maakt. Zo kan je de nieuwe duo rolgordijnen afstemmen op de belangrijke aspecten binnen de desbetreffende kamer. Het is tijd om je droomplaatje compleet te maken! Ook de raamdecoratie is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een kamer!