Borstelmatten, wat een enorme keuze heb je hierin

borstelmatten

Even een keuze maken uit borstelmatten, daar ben ik van terug gekomen. Vooral als je deze matten op de webshop van de iMatshop wilt gaan kopen. Bij de eerste klik toen ik deze site opende, heb ik mijn ogen al uitgekeken. Want er waren zoveel mogelijkheden aan matten hier te koop, daar moest ik eerst even rustig voor gaan zitten. Wij wonen net in een nieuw huis en hebben een mooie houten vloer laten leggen. Maar om deze vloer nog een beetje nieuw te houden was ik op zoek naar een goede mat voor binnen en buiten. 

Wij hebben twee kinderen en daarom is een goede mat zeker op zijn plaats. Vooral wanneer de kinderen lekker aan het buiten spelen zijn en tussendoor even snel naar binnen komen. Bij ons is het schoenen uit in huis, maar dan vergeten zij dit eventjes. Per slot gaan ze toch meteen weer naar buiten? borstelmatten

Twee mooie borstelmatten, voor binnen en buiten gekocht

Wat een pracht en praal heb ik allemaal voorbij zien komen. De ene mat was nog beter, mooier en steviger dan de andere. Voor mij was het belangrijk dat de mat waar ik naar op zoek was, ook werkelijk zijn werk deed. Vooral zand wilde ik beslist niet op mijn nieuwe houten vloer krijgen en daarom was ik op zoek naar goede borstelmatten. Eentje voor buiten en eentje voor binnen. Bij iMatshop is dit allemaal mogelijk. Sterker nog, zij maken deze ook nog op maat. Ook de hoogte daar kan je een keuze uit maken. Wel handig, want de mat die ik binnen wilde hebben moest wel in de uitsparing passen. 

Inmiddels heb ik mijn bestelling al thuis bezorgd gekregen. Dit was overigens al binnen een paar dagen. De matten doen prima hun werk en ik ben dan ook zeer blij met mijn nieuwe aankoop. borstelmatten