Blyco de groothandel in woondecoratie

Bent u op zoek naar unieke en trendy producten voor in en rondom het huis? Bij Blyco bent u aan het juiste adres. Blyco de groothandel in woondecoratie helpt u graag uw winkel of webshop te vullen met mooie items. Blyco luistert goed naar klanten en weet waar ze naar op zoek zijn. De afgelopen zijn ze uitgegroeid tot professioneel B2B inkoopcentrum. Het hele team heeft een passie voor wonen en stijl. U vindt hier voor ieder seizoen en in iedere stijl mooie decoratie en accessoires.

Decoratie artikelen volop

Het aanbod van Blyco is afgestemd op detaillisten in de woonbranche en interieurprofessionals. Inkopen kan via de webshop of het Cash & Carry principe. Dit betekent dat u rondkijkt, koopt wat u bevalt en het direct kunt meenemen. Uw voorraad houdt u op deze manier gemakkelijk op peil. Woondecoratie is erg bepalend voor de sfeer. Om een goed thuisgevoel te creëren zijn de juiste accessoires nodig. Omdat smaken verschillen biedt Blyco een ruim assortiment. Tijdloos combineren is mogelijk, de decoratie is namelijk nooit gebonden aan een bepaalde stijl.

Waarom kiezen voor Blyco?

  • Laatste trends
  • Breed assortiment
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Groothandel online

Indien u niet in de buurt woont is het ook heel gemakkelijk via de webshop uw woondecoratie te bestellen. Iets gevonden voor uw winkel? Plaats de bestelling gemakkelijk en snel online en reken af in de veilige omgeving. Voor iedere periode van het jaar staat er een wisselende collectie voor u klaar.

Merken bij Blyco

Bekende merken als Linen & More en 2LIF zijn verkrijgbaar bij Blyco. Dankzij de frisse designs van 2LIF zijn deze artikelen gemakkelijk onderling te combineren. Kent u het betaalbare merk Linen & More? Mooie kleuren en materialen staan centraal bij dit merk. De producten binnen deze collectie zijn te beschrijven als romantisch, tijdloos, stijlvol, warm en traditioneel. Andere merken uit onze collectie zijn Gekkofix en Linea Fix.

Meer weten?

U leest het al, bij groothandel Blyco bent u aan het juiste adres voor al uw woondecoraties voor uw winkel. Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen? Breng een bezoek aan de website van Blyco.