Altijd een mooie tuin

kunstgras tuin

Zomer en winter van een mooie tuin kunnen genieten vergt veel onderhoud, en dan is het nog maar de vraag of je het gras in je tuin in de winter netjes kunt houden. Met kunstgras tuin weet je zeker dat je een mooi gazon in je tuin hebt, of het nu dagen heeft geregend, sneeuw of andere extreme weersomstandigheden dat maakt niet uit. Ook spelende kinderen zijn geen probleem, zij kunnen ravotten wat ze willen terwijl het gras altijd mooi blijft. 

kunstgras tuin

Verschillende soorten kunstgras

Het idee wat mensen voorheen hadden over kunstgras tuin is gelukkig niet meer, de grassoorten zijn tegenwoordig zo verbeterd dat je het verschil niet meer ziet tussen echt gras en kunstgras. Voordeel is ook dat je zelf kunt kiezen welke kleur gras je neemt, kies je voor gras wat net opgekomen is of een wat donkerdere kleur. Weet je nog niet welke kleur of soort je precies wilt, kun je altijd staaltjes aanvragen om precies te kunnen kijken welke keuze je kunt maken.

Voor kinderen lekker om op te spelen

Houd je al je hart vast als de kinderen in de tuin gaan spelen, met kunstgras tuin is dit ook verleden tijd. Geen sporen meer van het spelen, of stukken gras die eruit zijn getrapt maar een mooi en groen gazon. Ook fijn dat de kinderen na een bui regen geen modderschoenen en vieze kleding meer hebben, ook dat speelt natuurlijk mee. Op deze manier heeft kunstgras meerdere voordelen, en eigenlijk geen nadelen. Onderhoud hoef je er ook eigenlijk niet aan te plegen, dus je geniet zorgeloos van je gras.